onsdagen den 31:e mars 2010

EUROPATIPSET - SPELFÖRSLAG


tisdagen den 30:e mars 2010

Kvartsfinaler i Champions League - Satsa en peng?
Yes! Nu är det dags för kvartsfinaler i Champions League.
Bayern München mot Manchester U och Lyon-Bordeaux.


fredagen den 26:e mars 2010

Europatipset - spelförslag finns här


Som en bonus ligger även Europatipsförslaget uppe redan nu. Go get it winner ;-)

TILL SPELSIDAN - KLICKA HÄR

Veckans stryktipsförslagVeckans tabell med stryktipsförslag ligger klar. Gör gärna ett besök på spelsidan för att se hur tecknen sitter denna vecka. Jag håller tummarna och hoppas att du blir snuskigt rik ;-)

tisdagen den 23:e mars 2010

Himmelsblå seger i hemmapremiären. 3-0 mot Örebro


Trevlig fotboll med kanonsupport. Malmö krossade Örebro och fansen var minst lika bra som laget.

Europatipset - Onsdagens spelförslagOnsdagens Europatips/förslag finns på spelsidan nu.
Till Spelsidan - klicka här!

söndagen den 21:e mars 2010

Spela oddset/lången söndagens sista timmar - Det är ju fortfarande helg.


Det finns alltid något kul att spela en slö söndag. Sätt guldkant på helgens sista darrande timmar. Knåpa ihop en spelvärd trippel och varför inte följa en av matcherna på teve om möjligheten finns. Och du! Man får klämma en sista öl och knapra på ett par nävar jordnötter med. Det är ju trots allt fortfarande helg. Lycka till!
SPELSIDAN VISAR VÄGEN...

lördagen den 20:e mars 2010

Allsvenskan = kryssBrommapojkarna - AIK. Usch vilket sömnpiller. Resterande matcher från Allsvenskan som hamnar på kupongen bör utgå från kryss. Tafatt, trist och håglöst.

220 miljoner i Lotto-potten - Vågar du låta bli?220 miljoner i Lotto-potten. Du kommer inte vinna en krona om du inte är med. Go get it! Vad skulle du göra om lyckan grinar dig i ansiktet? Herre gud människa! Vi snackar total frihet. Ja jag har redan lämnat in mina rader, he he he...

Lämna in stryktipset i tid - spelförslagen finner du här.

15:55 är sista inlämning för stryktipset. Det finns ingen anledning att vänta längre. På spelsidan finner du grundraden, du skall ju hinna reflektera, sätta DIN prägel. En kupong i sista sekunden blir inte bra.

Stryktips, stryktipsförslag, spelförslag i tabellStryktipsförslagen ligger i stort sett klara. Gå genast in på SPELSIDAN och ta del av informationen. Glöm inte bort den feta potten på Lotto, dryga två mille. Lycka till!

fredagen den 19:e mars 2010

EUROPATIPSET - SPELFÖRSLAG FINNS HÄRSöndagens spelförslag på Europatipset ligger uppe redan nu. Mycket allvar och en gnutta chans finns med på kupongen. Seriösa spel kräver seriösa överraskningar. Spela aldrig för mer än du har råd att förlora - Lycka till
GÅ TILL SPELSIDAN - KLICKA HÄR!

onsdagen den 17:e mars 2010

Nytt spelförslag på Europatipset + 219 mille på Lotto
På förra omgångens spelförslag (Europatipset) föll jag på ett Juventus som inte mäktade med att hålla en 3-0 ledning. Det är sådant som retar en, lag med spelare som tror att matchen är färdig bara för att ledningen känns komfortabel - usch! Oavsett... nu ligger ett nytt spelförslag uppe och förhoppningsvis går det in den här gången.
FÖR ATT GÅ DIREKT TILL SPELSIDAN - KLICKA HÄR!
Glöm inte bort alla saftiga miljoner (219) som ligger i potten på Lotto. Gå in på spelsidan för att se mitt spelförslag och släng in en rad på Lotto när du ändå är där, inga fantasisummor, det räcker att vara med för att ha chansen. Lycka till!

måndagen den 15:e mars 2010

GAIS-MFF 0-0Njaaaee. Det var väl inte den bästa match jag sett, och visst var planen bedrövlig, lite konstiga domslut med. Men, det var trevligt ändå. Man kan inte ha för höga krav så här inledningsvis. Jag tror att det kommer bli betydligt bättre framöver. Jag erkänner att jag inte spelade på matchen just för att det är svårt innan man ser tendenser. Men om ett par veckor, då jävlar slänger vi in lite flis i omlopp.

Vinner Malmö FF idag? Spela Allsvenskan på LångenHur går det för MFF idag? Tror du på ditt lag? Då är det kanske läge att sätta en peng. Jag tror på Malmöseger. Skall vi gissa på 1-2?

lördagen den 13:e mars 2010

En sjuk fyrling på oddset, vågar du rygga?


Titta vilken vansinnigt trevlig fyrling jag har rotat fram på oddset. Den ger hela 44 ggr degen om den går in. Du hittar den på spelsidan. sKYNDA DIG, TIDEN RINNER UT... GÅ TILL SPELSIDAN - KLICKA HÄR!

Europatipset - veckans spelförslagSöndagens Europatipsförslag finns på spelsidan nu. Spela aldrig för mer än du har råd att förlora.

Reviderat stryktips - de nya raderna finner du här!

Jag annulerade och lade om mina stryktipsförslag då ny information slog undan benen på det gamla. Vill du ta del av det nya raderna ? Gör ett besök på SPELSIDAN - KLICKA HÄR

fredagen den 12:e mars 2010

onsdagen den 10:e mars 2010

Ett fett spel på Bomben = stenrik?

Ohh yes! Jag har nyss lagt ett fantastiskt trevligt spel på Bomben. Om den går in tjänas det en rejäl hacka. Naturligtvis snackar vi inte fegspel här inte. Ibland känns det fint att chansa grovt och det är vad jag har gjort. Gå in på spelsidan och släpp en bomb du med.

Vilka matcher jag snackar om?
Manchester United - Milan
Real Madrid - Lyon
Burnley - Stoke

tisdagen den 9:e mars 2010

Öppen text för Sökmotoroptimering med tema spel

Hej spelintresserad! Detta inlägg är enbart för sökmotorerna och inget du behöver bry dig om? Det kommer nämligen inte att hända fler gånger :-)

SPELSIDAN PÅ STELLANEKMAN.COM

STRYKTIPSFÖRSLAG - VECKANS STRYKTIPS - NÄTEXPERTER - EXPERTER - SPELFÖRSLAG - SVENSKA SPEL - MÅLTIPS - JACKPOT - BINGO - SKRAP SPEL - TIA - TRISS - PICK N KLICK - KENO - LOTTO - LÖRDAGS GODIS - BOMBEN - LIVESPEL - ODDSET - TOPPTIPSET - MÅLTIPSET - MÅLTIPS - EUROPATIPSET - EUROPATIPS - STRYKTIPSET - stryktipsförslag. Veckans stryktips från nätets bästa experter. Stryktips förslag från Svenska Spels tipsexpert Mats Forslund, Aftonbladets Ulrik Sandebäck, Expressens Eskil Hellberg med flera. Överskådlig tabell med de bästa stryktipsförslagen. En lättare väg till 13 rätt? Här finner du även spel som Europatipset, Måltipset,topptipset,Oddset,Livespel,Bomben,Lördags godis,Lotto,Keno, Pick n klick, Triss, Tia, Skrap spel, Bingo, Jackpot

Nytt spelförslag - EuropatipsetNytt spelförslag på onsdagens Europatipset ligger uppe på spelsidan nu.

måndagen den 8:e mars 2010

Stryktips och spel... kanske lottomiljonär :-)


Det ligger fortfarande fett med miljoner i potten på Lotto. Onsdag och lördag är det som gäller, men du kan gå in och sätta dina turrader redan nu så har du något kul att se fram emot - lycka ttill! BESÖK SPELSIDAN - KLICKA HÄR!

Europatipset på Stryktips & spelPå spelsidan presenteras spelförslag på Europatipset två gånger i veckan. Naturligtvis har det blivit full pott ibland även där :-) Besök spelsidan - klicka här

Stryktips - 13 rättDen 27/2 var senaste fullträffen på mitt spelförslag...
Förra veckan blev däremot ett halvt nederlag. Men man kan inte få full pott varje vecka . tyvärr :-)

Stryktips och spel... och triss kanske?


Naturligtvis spelar vi inte bara stryktips på spelsidan. Här finns det mesta. VÄLKOMMEN IN - KLICKA HÄR!

Stryktipsförslag i tabell


Nätets bästa stryktipsförslag i tabell varje vecka - besök SPELSIDAN på stellanekman.com

Spelförslag varje vecka.SPELSIDAN - SPELFÖRSLAG VARJE VECKA - KLICKA HÄR

Stryktips och spel - blogg om stryktips - bildBild från den gamla bloggen för att du som besökare skall förstå vad Stryktips och spel handlar om. BESÖK SPELSIDAN - KLICKA HÄR!

Stryktips och spel, en nygammal spelblogg ser dagens ljus

Så där ja. Nu ligger den nya spelbloggen uppe. Här kommer jag att avisera när nya spelförslag eller andra ändringar har hänt på SPELSIDAN (http://www.stellanekman.com/tipssidan.htm)